KAVOMILO, Eko - Logicky!

Iste poznáte z vlastnej skúsenosti. Zakúpili ste si nový kávovar, žehličku, televízor, mobilný telefón a keď výrobok vybalíte, udivene často hľadíte na kopu zbytočného a aj opätovne nevyužiteľného odpadu, ktorý leží na stole. Igelitové vrecúško možno použijete na zber iného odpadu a škatuľu odseparujete do zbernej nádoby na papier. Čo ale s výplňou z polystyrénu? Neviete si rady a tak ho nalámete do komunálu, alebo tí menej zodpovední len oprú o smetnú nádobu.

Sympatický preto začína byt prístup niektorých výrobcov aj k problematike obalových materiálov a stále viac vidieť rôzne výrobné firmy, ako začínajú brať vážne dopad ich podnikateľskej aktivity na životné prostredie. 

Príkladom je náš dodávateľ prémiových espresso kávovarov Rocket Espresso. Ich obalový materiál pred nedávnom prešiel úplným redizajnom, čo sa prejavilo na zásadnej eliminácii plastov. Pôvodné plastové výplne, ktoré chránia kávovary pred ich poškodením počas transportu boli nahrafené recyklovateľným kartónom zo skladaného papiera.

Malý zásah, ak pozrieme na jeden kávovar. Avšak značný globálny prínos v prípade spoločnosti, ktorá ročne vyprodukuje tisíce kávovarov do celého sveta.

Bravo!

Ak máte otázku, neváhajte nás kontaktovať. Sme autorizovaný distribútor pre SR a radi Vám poskytneme odpovede z prvej ruky.

 

Tím PRESSOBURG  logo_znak

Social Media

ico_fb    ico_instagram   ico_whatsapp